Dzień Kobiet w Klubie Seniora w Zaleszanach

8 marca godzina 16:00 w Samopomocowym Klubie Seniora w Ośrodku Pomocy Społecznej w Zaleszanach odbyło się spotkanie z okazji Dnia Kobiet. W spotkaniu uczestniczyło 28 osób oraz 5 wolontariuszy – uczniów szkoły w Zaleszanach.

Spotkanie rozpoczął Kierownik Ośrodka Pomocy Społecznej Andrzej Szostek, który w imieniu swoim oraz męskiej części klubu seniora złożył obecnym Paniom najserdeczniejsze życzenia z okazji Dnia Kobiet.

Gościem Spotkania była Pani Aneta Opalińska – doradca kosmetyczny firmy Mary Kay ze Stalowej Woli. Pani Aneta wspólnie z animatorem klubu Pauliną Turek wykonały przybyłym uczestniczkom i uczestnikom zabiegi Spa na dłonie kosmetykami marki Mary Kay – Satin Hands (aksamitne dłonie) oraz Spa na twarz i dekolt – Cudownym zestawem Timewise.  Pielęgnacja twarzy zakończyła się doborem podkładu.

Spotkanie umiliła nastrojowa muzyka.  Podczas spotkania panowała miła atmosfera, a rozmowom nie było końca. Obecnie w Klubie Seniora trwają prace nad przygotowaniem palmy na konkurs Palm Wielkanocnych, który odbędzie się w Niedzielę Palmową w Kościele Parafialnym w Zbydniowie.

Spotkania Klubu Seniora odbywają się w poniedziałki o godz. 16:00. W związku z trwającymi przygotowaniami do Niedzieli Palmowej spotkania odbywają się dodatkowo w dni ustalone przez uczestników  klubu.