Grupa Nowy Styl

„Nowy Styl” to nie tylko nazwa firmy, to również nowy sposób współpracy z NGO. Firma Nowy Styl posiada specjalnie wydzieloną jednostkę odpowiedzialną za PR i CSR firmy, której zadaniem jest dbać o wizerunek firmy w lokalnej społeczności.
W efekcie podjętej współpracy Firma Nowy Styl Sp. zo.o. stała się naszym pierwszym i jedynym biznesowym Partnerem przy realizacji projektu Podkarpackie Inicjatywy Lokalne 2017, w ramach którego wsparliśmy 103 lokalne inicjatywy z województwa podkarpackiego.

Współpraca z Fundacją Fundusz Lokalny SMK

Firma Nowy Styl Sp zo.o. udzieliła wsparcia finansowanego dla realizacji projektu "Podkarpackie Inicjatywy Lokalne 2017" realizowanego w ramach Programu FIO. Projekt PIL 2017 to działanie polegające na przekazywaniu mikrodotcji na rzecz rozwoju inicjatyw lokalnych. Aby móc zrealizować projekt w przeciągu 10 m-cy mieliśmy za zadanie zebrać 42 tys. zł na wkład własny do projektu. Firma Nowy Styl Sp. z o.o. jako jedyna firma w woj. podkarpackiego udzieliła nam wsparcia w wysokości 5 tys. zł, pozostały wkład zebraliśmy w wyniku współpracy z samorządami. Gest ten traktujemy jako "jaskółkę" we współpracy NGO z biznesem w woj. podkarpackim.