Konkurs! Człowiek wiedzy i doświadczenia

Trwa nabór wniosków do 2. edycji Nagrody „Człowiek wiedzy i doświadczenia”, organizowanej przez Inwestycje Społeczne i Akademię Rozwoju Filantropii w Polsce. Na zgłoszenia czekamy do 12 października, jednak nie czekajcie Państwo do ostatniej chwili – przesyłajcie zgłoszenia już dzisiaj!

Kogo można nominować?
Osoby, które postanowiły wziąć na siebie role mentorów, opiekunów projektów i inicjatyw społecznych, i bezinteresownie – w ramach wolontariatu kompetencji – dzielą się swoją wiedzą, doświadczeniem oraz czasem. Są to często doświadczeni menadżerowie, naukowcy, specjaliści w różnych dziedzinach, którzy poprzez swoje działanie są bezcennym źródłem informacji, wsparcia i motywacji dla przedsiębiorców, młodzieży, innych środowisk potrzebujących tego wsparcia, czy dla organizacji pozarządowych.

To właśnie z myślą o wolontariuszach kompetencji powstała ta Nagroda.

Kandydatów do Nagrody „Człowiek wiedzy i doświadczenia” należy zgłaszać wypełniając wniosek (dostępny na http://www.dobrybiznes.info/nagroda) i przesyłając go na adres: nagroda@inwestycjespoleczne.pl.

Oceniane będą realne działania polegające na dzieleniu się wiedzą i doświadczeniem, podjęte w 2016, 2017 oraz w pierwszej połowie 2018 roku. Ogłoszenie wyników i wręczenie nagród nastąpi w dniu 27 listopada 2018 roku, podczas VI Konferencji Koalicji Prezesi-wolontariusze. Nagroda wiąże się z przyznaniem laureatom tytułu „Człowiek wiedzy i doświadczenia”.

Zapraszamy zarówno Państwa organizację, jak i osoby fizyczne, które z nią współpracują do składania nominacji.

Informujemy w imieniu organizatorów
Inwestycje Społeczne Sp. z o.o. / Akademia Rozwoju Filantropii w Polsce